Upptäck de innovativa teknikerna bakom produktionen och utforska dess distinkta smakprofiler. Detta kulinariska mästerverk är en Experimental Edition som satsar på kvalitet och hantverk. Tre flaskor motsvarar tre olika skördeperioder. Varje flaska innehåller ekologisk extra jungfruolja som produceras av oliver av sorten Tsounati i olika mognadsfaser och odlas på bergen i Selino, Chania - Kreta i en enda egendom.
Efter en lång resa på nästan 3 år och många experiment i våra ekologiska olivlundar och vår olivoljekvarn är vi stolta över att presentera resultatet, ett begränsat antal av tre olika flaskor av vår ekologiska, polyfenolrika Extra Virgin Olive Oil. Extremt begränsad med endast 200 experimentella lådor, tillverkade.
Tre flaskor motsvarar tre olika skördeperioder. Varje flaska innehåller ekologisk extra jungfruolja som produceras av ett annat mognadsstadium av olivfrukten av Tsounati-sorten, odlad på bergen i Selino, Chania - Kreta i en enda egendom.
Samma sort, skördad från samma olivlund men med 3 olika organoleptiska profiler extra jungfruolivoljor! Skördas från oktober till december och produceras 100% utan olivkärnan. På toppen av varje kapsyl hittar du en bokstav gjord med pyrografi. P, M och K från vårt varumärke PaMaKo.
I lådan hittar du ett brev med alla detaljer om hur man smakar extra jungfruolja, till detaljerna om var och en av dessa flaskor (skördedatum, organoleptisk profil etc). Ett speciellt e-postkonto har skapats så att vi kan svara individuellt på alla som har frågor och diskutera vidare hur man kombinerar dem med olika livsmedel och desserter och upptäcka en fantastisk smakupplevelse.
För de passionerade, för dem som söker en fantastisk olivoljeupplevelse och för dem som vill lära sig mer om gourmetolivolja.
Vi hoppas att du tycker lika mycket om att smaka på dem som vi tyckte om att göra dem