Olithea ® Premium Ekologisk Extra Jungfruolivolja 500 Ml

En superb Monovarietal extra jungfruolivolja från de berömda olivlundarna "Lianolia"
Tillverkare: Olithea
Artikelnr: EL1285

"Olithea"® ultra-premium extra jungfruolivolja är en Corfiot, helt unik, naturlig olivjuice rik på polyfenoler, med höga näringsegenskaper och antioxidanter.
Den är resultatet av vår passionerade jakt på extra jungfruolivolja av högsta kvalitet, med de hälsofördelar som din familj och ditt välbefinnande förtjänar.
Den produceras uteslutande vid våra familjeägda olivlundar och kvarn på smaragdön Korfu, Grekland.
Njut av den varje dag!

 

STORY/VISION
Agios Mattheos, vår by på Korfu, är känd för sin högkvalitativa extra jungfruolivolja. Här odlar vi våra träd och övervakar noggrant varje steg från våra familjeolivlundar till ditt bord, för att ge dig deras färska juice, full av läckra aromer och smak, hälsosamma polyfenoler och värdefulla antioxidanter.

Vår dagliga omsorg om varje gammalt olivträd av sorten "Lianolia", om varje enskild olivfrukt som vi samlar för hand, är inspirerad av vårt engagemang och vår passion.

Vi skapar var och en av våra produkter med stolthet, genom att harmoniskt kombinera vårt lands hundraåriga fängslande tradition med tekniken och de mest aktuella specifikationerna och procedurerna, engagerade i välbefinnande och livslängd för varje konsument som litar på oss. Och vi slutar aldrig att bli bättre, varje dag.

 

Plats
Agios Mattheos, ön Korfu, (sydväst), Grekland,
Αltitud 130m

Sort
"Lianolia" Korfus inhemska monovarietal

Olivande lund
Familjeägd, långlivad

Skörd
Slutet av september - början av november

Olive kvarn
<4 timmar från skörd Kall extraktion
Tvåfasig olivkvarn, certifierad ekologisk odling

Polyfenoler
Hälsopåstående ΕU 432/2012

Totalt: 947 mg/Kg

Eleasin: 339 mg/Kg

Oleocanthale: 399 mg/Kg

(UoA-Nationella och Kapodistriska universitetet i Aten / Institutionen för farmaci)

Ekologisk odling
Under omställning till ekologisk odling
Strikt efterlevnad av specifikationer
Certifierad av DIO Grekland

 

Aciditet% <0,3

Organoleptik
Bitterhet: medelhög intensitet

Spiciness: medelhög intensitet

Fruktighet: komplicerad

€42.00 exkl moms
motsvarar €84.00 / 1 lt
exklusive frakt
increase decrease
Lagerstatus: I lager
Leveranstid: 2-8 dagar

"Olithea"® ultra-premium extra jungfruolivolja är en Corfiot, helt unik, naturlig olivjuice rik på polyfenoler, med höga näringsegenskaper och antioxidanter.
Den är resultatet av vår passionerade jakt på extra jungfruolivolja av högsta kvalitet, med de hälsofördelar som din familj och ditt välbefinnande förtjänar.
Den produceras uteslutande vid våra familjeägda olivlundar och kvarn på smaragdön Korfu, Grekland.
Njut av den varje dag!

 

STORY/VISION
Agios Mattheos, vår by på Korfu, är känd för sin högkvalitativa extra jungfruolivolja. Här odlar vi våra träd och övervakar noggrant varje steg från våra familjeolivlundar till ditt bord, för att ge dig deras färska juice, full av läckra aromer och smak, hälsosamma polyfenoler och värdefulla antioxidanter.

Vår dagliga omsorg om varje gammalt olivträd av sorten "Lianolia", om varje enskild olivfrukt som vi samlar för hand, är inspirerad av vårt engagemang och vår passion.

Vi skapar var och en av våra produkter med stolthet, genom att harmoniskt kombinera vårt lands hundraåriga fängslande tradition med tekniken och de mest aktuella specifikationerna och procedurerna, engagerade i välbefinnande och livslängd för varje konsument som litar på oss. Och vi slutar aldrig att bli bättre, varje dag.

 

Plats
Agios Mattheos, ön Korfu, (sydväst), Grekland,
Αltitud 130m

Sort
"Lianolia" Korfus inhemska monovarietal

Olivande lund
Familjeägd, långlivad

Skörd
Slutet av september - början av november

Olive kvarn
<4 timmar från skörd Kall extraktion
Tvåfasig olivkvarn, certifierad ekologisk odling

Polyfenoler
Hälsopåstående ΕU 432/2012

Totalt: 947 mg/Kg

Eleasin: 339 mg/Kg

Oleocanthale: 399 mg/Kg

(UoA-Nationella och Kapodistriska universitetet i Aten / Institutionen för farmaci)

Ekologisk odling
Under omställning till ekologisk odling
Strikt efterlevnad av specifikationer
Certifierad av DIO Grekland

 

Aciditet% <0,3

Organoleptik
Bitterhet: medelhög intensitet

Spiciness: medelhög intensitet

Fruktighet: komplicerad

Specifikationer
AttributnamnAttributvärde
Product TypeExtra Virgin Olive Oil
Olive VarietyLianolia Kerkiras (100%)
Nutritional characteristicsHigh Phenolic
Fruitinessmedium fruity intensity
Net Weight500 - 600ml
Production ProcessCold process
DietVegan
  • Produkter kan recenseras först efter köp
  • Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva recensioner
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
*
Specifikationer
AttributnamnAttributvärde
Product TypeExtra Virgin Olive Oil
Olive VarietyLianolia Kerkiras (100%)
Nutritional characteristicsHigh Phenolic
Fruitinessmedium fruity intensity
Net Weight500 - 600ml
Production ProcessCold process
DietVegan
Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva recensioner