Den högkvalitativa olivoljan som används i denna chokladkaka kommer från de berömda odlingarna i Peloponnesos.
I hjärtat av medelhavsköket finns olivoljan, symbolen för ljus och liv i det antika Grekland. Den överlägsna kvaliteten på olivoljan som används i denna chokladkaka kommer från de berömda odlingarna i Peloponnesos. Så för alla som gillar bittert och salt är detta en spännande kombination där smakerna och aromerna ständigt utvecklas.
INGREDIENSER: kakaomassa (min. kakao: 70,5 %), socker, fettreducerat kakaopulver, olivolja (1 %), salt (1 %), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
TILLÄGGSINFORMATION: Kan innehålla spår av nötter. Förvaras på en sval och torr plats.
PAIRS MED: Detta är en djärv, intensiv mörk choklad och havssaltet förstärker den rostade kakaosmaken. Så vi föreslår att du är djärv även med din dryck. Välj ett fylligt, rött vin, fullt av aromer, gärna lagrat med tanniner som liknar en bit mörk choklad. En trevlig Barolo, Chinato eller Merlot kan göra jobbet. Du har ju trots allt en bra ursäkt eftersom både choklad och rött vin är kända för sina antioxidanter!