Det är inte konstigt att den grekiska ön Aegina är den enda plats i världen som är känd för de "bästa" pistagenötterna.
Öns idealiska klimat och den unika jordmånen ger Aegina-pistaschmandeln en exceptionell smak och arom. Vi väljer de bästa pistagenötterna från säsongen för att skapa denna vackra chokladkaka full av aromer. Kombinationen av 60% mörk choklad, med sin lena konsistens och välbalanserade sötma, tillsammans med pistagenötternas krispighet utgör en perfekt duett.
INGREDIENSER: kakaomassa (min. kakao: 60,1%), socker, kakaosmör, pistaschmandlar från Aegina (10%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom, salt.
TILLÄGGSINFORMATION: Kan innehålla spår av nötter. Förvaras på en sval och torr plats.
PASAR TILL: Brandy och choklad är en himmelsk kombination! En klassisk drink efter middagen som passar utmärkt tillsammans med choklad. Denna mycket välbalanserade, krispiga mörka choklad förkroppsligar smaker som finns i cognac, och detta gör den till det bästa ackompanjemanget för fin brandy.